BIG STAR JR K Z goedgekeurd Zangersheide zaterdag 24 september 2011

De bijna 2,5 jarige hengst BIG STAR JR K Z, ( Big Star x Polydor x Pakt) is zaterdag 24 september 2011 tijdens de hengstenkeuring van Studbook Zangersheide goedgekeurd. Er werden maar twee – 2 jarige hengsten goedgekeurd. De jurycommissie bestond uit de Mr. U. Kasselmann, Mr. P. Schockenmohle uit Duitsland, Mr. F. Mathy en Veterinaire Supervision Mr. L. de Backere uit Belgie. Zij bevestigen met deze goedkeuring het commentaar van 8 juni 2011 van Jacques Verkerk bij het vrijspringen van BIG STAR JR K Z in Schoorl, dat hij die avond een fenomeen heeft zien springen. Hij springt met snelle reflexen en heeft een goed overzicht op de sprong (taxatie).

Big Star Jr K Z, vrijspringen dag 1, nieuw te keuren hengsten, vrijdag 23-09-2011 Zangerheide.

Bigstar JR KZ, vrijspringen dag 2, nieuw te keuren hengsten, zaterdag 24-09-2011 Zangerheide.