Berry Wagenaar trainingsrondje met Jazz de Carhago K Z bij Manege Beukers mei 2020

With the orange button (see above) *Translate* all information into English and many more languages etc.etc.
Bij Manege Beukers is het weer mogelijk om te oefenen om de paarden te laten wennen aan een aangekleed parcours, opvallende hindernissen en het rijden op een ander terrein. Jonge paarden moeten worden opgeleid en daar gaat veel tijd in zitten. Voor de meer ervaren paarden is dit een uitgelezen kans om weer te oefenen en nam Berry Wagenaar naast 5 jonge paarden ook Jazz de Carthago K Z (Jazz de Coquerie x Caretano Z x Carthago Z) mee en sprong een trainingsrondje op 1,20 m niveau.
Lees meer over  zijn vader Jazz de Coquerie
Lees meer over zijn moeder Cover Girl Z halfzuster van de Olympische Hengst Hardrock Z