Video opname Berry Wagenaar – Nashua Z ( Nabab de Reve x Cruising x Voltaire) manege Beukers december 2020

With the orange button (see above) *Translate* all information into English and many more languages etc.etc.
Nadat Cees Klaver de grote voshengst Nashua Z( 2012)(Nabab de Reve x Cruising x Voltaire) van fokker Harm Hoekstra heeft gekocht, is de hengst vooral gebruikt voor de fokkerij. Zijn eerste nakomeling wordt in Februari verwacht (Nashua Z  x Bernini x Indoctro),  uit de merrie Goldwin W, halfzuster  van de bruine ruin Crocket W (Douglas) level 1,60. Grootmoeder is de merrie GOODNESS GRACIOUS  die 1,60 heeft gesprongen in de USA.   Nashua’s moeder ORASHI (Cruisley) heeft 1,60 gesprongen met Jeroen Dubbeldam en is de halfzuster van de hengst President GFE, die op jonge leeftijd is verkocht aan Prinses Haya van Jordanië en later teruggekeerd voor de fokkerij. Nabab de Reve de vader van Nashua Z is een bewezen vererver van topspringpaarden en stempelhengsten, zoals Kashmir van Schuttershof, Carembar de Muze en Vigo d’Arsouilles. Cees over Nashua Z “Hengst met veel vermogen en top springgenen in de vader en moederlijn.  Hieronder een video opname van Nashua met Berry Wagenaar bij Manege Beukers.