Video geboorte bruin hengstveulen van Jazz de Coquerie x Taloubet x Lauriston

  • Veulen van Jazz de Coquerie x Taloubetx Lauriston. In de moederlijn van Jazz de Coquerie is de SF merrie Leutteuze II (v. QUASTOR), stammoeder van de hengst Hello Vincent, v CONSUL DL VIE Z die in Frankrijk geboren werd onder de naam Coquin de Coquerie Z en komt met Scott Brass uit op het hoogste niveau. De Fransman Kevin Staut, met de ruin UGANO DE COQUERIE v. INDOCTRO 1,60m Spr. Darragh KENNY (IRL) met de ruin TEAM DE COQUERIE v. HEARTBREAKER 1,60m Spr. De merrie AICHA DE COQUERIE v. COROFINO I met Damien de Cambord uit Frankrijk 1.60 Spr. De hengst SIROCO DE COQUERIE v. QUERLYBET HERO 1,60m Spr. met Alexis GAUTIER (FRA) De ruin PRIAM DES PEUPLIERS v. EROS PLATIERE 1,60m Spr met Farid Amanza (Mar)
  • Ook grootvader Taloubet Z is geboren in de stallen van Cees Klaver te Schoorl. ( Klik hier voor video’s en info over Jazz de Coquerie)
  • Zoekt u nakomelingen uit een internationale moeder en vaderlijn, met bewezen spinggenen in de volgende generatie,  bel Cees Klaver zijn  telefoon is +31651416161 of mail naar stalklaver@horsevideo.nl