Horsevideo

Klik hier voor het you tube kanaal Koos Busch
Klik hier voor afspeellijsten you tube    (o.a.-Jumping Amsterdam-Indoor Beukers-Rio 2016, Indoor Brabant, totaal 31 afspeellijsten)

Video boven Big Star Junior video april 2017

Barrage en 1e 0mloop van 2* Grand Prix Kronenberg

Big Star Winnaar Aken 2013 en Taloubet Z

Fei World Campion Leipzig 2011

,
Horsevideo is het gedachtengoed van Koos Busch. Het is in 2011 begonnen als een ondertussen veel bekeken YouTube kanaal met paardenvideo’s. Deze pagina gaat over hoe Koos Busch Horsevideo begon en over de samenwerking met Stal Klaver.

Koos Busch ” Ik ben een liefhebber van paarden. Deze website is gemaakt naar aanleiding van het KWPN stalbezoek aan Stal Klaver en bezichtiging van Big Star Junior 8 juni 2011. Tijdens dit stalbezoek heb ik een video-opname gemaakt van het vrijspringen van Big Star Junior gemaakt, die fantastisch sprong. Toen Cees Klaver, o.a. fokker van Olympische Kampioen Big Star, Rider Nick Skelton en  Fei 2011 wereldbeker winnaar Taloubet K, Rider: Christian Ahlmann, hoorde dat ik die opname had gemaakt, vroeg Cees Klaver of ik de video op YouTube kon plaatsen. Vanaf dat moment ben ik meer gaan filmen. In 2011 heb ik mijn website horsevideo.nl en in 2012 stalklaver.nl erbij genoemd.” In februari/maart 2013 heeft mijn nicht Roosmarijn Busch, in goed overleg met Cees Klaver, de website vernieuwd. Mocht u ook belangstelling hebben voor een (paarden)website dan kan ik u Roosmarijn van ROOSMARIJN.COM van harte aanbevelen.

Hieronder video opname van Big Star Junior 8 juni 2011

Rechts video Big Star Junior in 2016

Categoriëen

Archief

Translate »