BUALA STAR K Z (2018) donkerbruine merrie van Big Star Jr KZ / x Salamon x Nimmerdor

  • Paard: Buala Star K Z
  • Geboortedatum: 16-04-2018
  • Kleur: donkerbruin
  • Afstamming: Big Star JR KZ x Salamon x Nimmerdor
  • Contact

Vader Big Star Jr = Big Star en Taloubet K Z verenigd. De genen van het fenomeen Big Star (Olympisch goud in Londen 2012 en Rio 2016  ), gekruist met het bloed van Krista, moeder van o.a. de geniale Wereldbekerwinnaar Taloubet Z. Dat is BIG STAR JR. Big Star Junior heeft een ongeëvenaarde afstamming, die tot uitdrukking komt als Big Star Jr gaat springen. Cees Klaver is de fokker van zowel Big Star, Taloubet KZ en Big Star Junior.
,
Grootvader is de hengst Salamon W zoon  van Darco die op de Olympische Zomerspelen van 1992 een zevende plaats wist te verkrijgen. Darco kreeg rond zijn 25e verjaardag (in maart 2005) een bronzen standbeeld in zijn woonplaats.
O.grootvader is de preferente hengst Nimmerdor. Na een internationale springcarierre heeft Nimmerdor een grote invloed gehad op de Nederlandse en Internationale fokkerij. Deze invloed heeft hij nog steeds met zijn 18 KWPN goedgekeurde zonen, onder andere: Ahorn, Wellington, Goodtimes, Heartbreaker; en zijn 39 goedgekeurde KWPN kleinzonen, zoals: Emillion, Farrington, Glennridge, Kalusha, Londontimes, Matterhorn, Ohorn, Pacific, Radisson en Sydney. Over de hele wereld heeft Nimmerdor meer dan 40 goedgekeurde zonen.
Pedigree

Recent Work

Translate »