Cees Klaver op C.K. Noord Holland gehuldigd tot fokker van het jaar afd Noord Holland

Cees Klaver uit het Noord Hollandse Schoorl, is door Dirk Reijne woordvoerder namens het bestuur, zaterdag 21 juli 2012, tijdens de C.K. Noord Holland door de jury unaniem gekozen en gehuldigd als fokker van het jaar Regio Noord Holland. Dirk Reijne over Krista:
Krista is zeer goed bewaard voor een merrie van 20 jaar en werd tijdens de keuring bevorderd tot Keurmerrie. Er werden ook 3 nazaten van haar zoon, de ggk hengst Taloubet KZ , FEI wereldkampioen 2011 getoond en die lieten zeer goede sprongen zien. Haar zoon de vorig jaar op 2,5 jarige leeftijd al ggk Zangersheide en nu 3jarige hengst Big Star Junior, heeft zich volgens Dirk na het stalbezoek door het KWPN in september 2011 goed verder ontwikkeld en stond er goed voor.
Cees is ook genomineerd voor de springpaarden fokker van het jaar van het KWPN .