High Big Andi K met Michael Greeve winnen barrage (1,45m) om de Trofeo CHG – Construcciones Hispano Germanas S.A.

Michael Greeve met High Big Andi K (v. Big Star Jr KZ x Andiamo ) winnen zojuist de barrage van de Jumping/CSI3*/Grand Prix Table A – 1.45m Gold 3 – met Jump Off (LR) om de Trofeo CHG – Construcciones Hispano Germanas S.A  in de Oliva Arena te Valencia – Spanje, in de snelle tijd van 38.66.  Fijne proef en goed gecontroleerd gereden.   Alle uitslagen…
Hieronder video barrage

Hieronder video 1e omloop

Eerder deze week
Fijne opbouwende ronde voor zaterdag in het 1,45 met barrage voor de door Cees Klaver gefokte en door Michael Greeve gereden hengst High Big Andi K (Big Star Jr KZ) tijdens de Gold 4 – FT – 1.45m – GP Qualifier – Trofeo Rent a car Dénia. Hieronder video van 7 oktober 2021