Conor Swail en Nadal Hero zoon van de beroemde merrie Krista, wint nu tijdens Chio in Aken

Conor Swail uit (IRL) die Nadal Hero (Kannan x Polydor) pas sinds december onder het zadel heeft wint weer. Na zijn overwinning op Spruce Meadows en Thunderbird Show Park in Canada,  winnen Conor en Nadal  Hero nu de Prijs van StadteRegion Aken (1,50m )ter nagedachtenis van Landrat Hermann- Josef Putz.
Link naar Uitslagen en Video
Nadal Hero heeft zijn fantastische spring genen ook zeker via de moederlijn geerfd en deelt die met zijn goedgekeurde Zangersheide broers, Taloubet Z, Big Star Jr KZ, Jaloubet K Z.

  1. Cees Klaver heeft in 1999 de merrie Krista (Polydor)met Galoubet gekruist en in 2000 werd de nu beroemde KWPN en goedgekeurde Zangersheide hengst Taloubet geboren.
  2. In 2008 werd de door Cees gefokte Olympische Kampioen Big Star met Krista gecombineerd en zag Big Star Jr K Z in 2009 het levenslicht in het Noord Hollandse Schoorl.
  3. In 2012 maakte het een Belgische fokker niet uit welke hengst er zou gebruikt worden, als hij maar een een nakomeling van Krista kreeg en werd besloten om deze keer Krista te paren met de beroemde hengst Kannan en werd Nadal Hero in Belgie geboren.
  4. Op oudere leeftijd combineerde Cees de merrie Krista met Baloubet du Rouet en werd Jaloubet K Z in Schoorl geboren.

Als u meer info wilt, Cees Klaver staat u graag te woord, over zijn fokproducten en nazaten van Krista met bewezen springgenen.