Conor Swail (Irl) met Nadal Hero (v. Kanan x Polydor), door Cees Klaver als embryo verkocht, 1e en 2e in CSI 5* Spruce Meadows.

Nadal Hero (Kannan x Polydor) werd door Cees Klaver als embryo verkocht uit de wereldberoemde merrie Krista, die ook de moeder is van de gekeurde Zangersheide hengsten Taloubet Z (Galoubet x Polydor), Big Star Jr KZ (Big Star x Polydor), Jaloubet K (Baloubet de Rouet) x Polydor.

1e Winnaar Calgary, Alberta, Canada – 16 juni 2022 – De $ 10.000 Bantrel Cup CSI 5* begon de competitie op de International Ring op Spruce Meadows voor het toernooiseizoen van 2022. Meer dan 50 ruiters streden om CSI5* Bantrel Cup van FEI Course Designer Anthony D’Ambrosio (VS). De als vijfde gerangschikte rijder ter wereld, de Iers Conor Swail met Nadal Hero. Het was de eerste rit van de 9-jarige hengst (Kannan x Polydor) in de Internationale Ring en hij deed het briljant. Het duo zette de onverslaanbare tijd van 68,36 seconden neer – iets meer dan 2 seconden sneller dan Manuel Gonzalez Dufrane (MEX) aan boord van Martialis (Nabab de Reve x Lord Z) die een tijd van 70,32 seconden neerzette.

2e Plaatst ook in Calgary, Alberta, Canada – 17 juni 2022 – De $ 40.000 ATCO Cup CSI 5* markeerde het begin van de competitie op de International Ring voor de tweede dag van de Spruce Meadows ‘National’ CSI 5*, gepresenteerd door Rolex. Drieëndertig paard/ruiter-combinaties namen het op tegen het uitdagende parcours van FEI Course Designer Anthony D’Ambrosio (VS). Drie combinaties bleven foutloos in de eerste ronde en keerden terug voor de barrage op tijd. Kyle King (USA), Mario Deslauriers (CAN) en Conor Swail (IRL) waren foutloos in de eerste ronde en gingen door naar de barrage. King was de eerste die de barrage aan boord van Etalon ging en hij deed zijn best om een ​​snelle tijd neer te zetten, maar droeg 8 strafpunten voor zijn eindscore.

Mario Deslauriers (CAN) zette een snelle foutloze rit neer op Uris de La Roque (Capital x Quick Star) met een tijd van 41,65 seconden die niet te kloppen was.

Conor Swail (IRL) en Nadal Hero & DB (Kannan x Polydor) eindigde als 2e slechts twaalfhonderdste van een seconde langzamer waren in de barrage.

Voor meer info belt u met Cees Klaver telefoon +31651446161 of mail stalklaver@horsevideo.nl

VOLLEDIGE UITSLAGEN