Jazz de Carethago KZ 2012 ruin uit de moederlijn van de Olympische Hengst Hardrock Z Video met Berry Wagenaar springen 1,30 niveau.

Jazz de Carethago KZ 2012 bruine ruin van Jazz de Coquerie x Caretano x Carthago, komt uit een top gefokte moederlijn zijn moeder Cover Girl Z (v. Caretano x Carthago x Rebel I Z)  is de (half)zuster van 4 goedgekeurde hengsten waaronder haar volle broer de Olympische hengst Hardrock Z.  Meer lezen over Cover Girl Z……….  De vader van Jazz de Carethago is de waardevolle hengst Jazz de Coquerie (Billy du Lys x Quidam de Revel x Quastor) die als veelbelovende jonge hengst is verkocht voor 450.000,00 euro  aan de Olympische rider: RAMZY AL DUHAMI, THE VETERAN SHOW JUMPER OF THE KINGDOM OF SAUDI ARABIA. Jazz de Coquerie is een kleinzoon van  Grand Veneur, komt uit een moeder van de legendarische Quidam de Revel, liep zelf met Ramzy al Duhami internationaal in de sport 1,40 en 1,50 parcoursen,  maar moest door een oogblessure zijn sportcarrière vroegtijdig beëindigen. Meer lezen over Jazz de Coquerie…..

Cover Girl Z (v. Caretano x Carthago x Rebel I Z) is de zuster van 4 goedgekeurde hengsten. Haar moeder  Carte  Blance Z (v. Cachas)  is de zuster van 3 goedgekeurde hengsten.   Cover Girl Z is de  volle zuster Cocaine, moeder van 3 goedgekeurde hengsten. Dit is een zeer waardevolle sport familie en de embryo’s/nakomelingen  van Cover Girl zijn te koop .

  • Voor alle actuele nakomelingen staat Cees Klaver of Ton Vullers van het Animal Embryo Centre u graag te woord.
  • Telefoon Cees +31651446161 – Telefoon Ton Vullers +31654654208.

Video Caretano, Carthago en van de hengst Hardrock Z halfbroer van Cover Girl Z