Big Challenge K Z hengstveulen van What a Zirkoon KZ x Big Stars Boy KB Z – 5e Z Festival Lanaken 23 juli 2021

De door Cees Klaver gefokte Big Challenge K Z (23-4-2021) vos  hengstveulen (moederlijn Taloubet Z),  van de merrie What a Zirkoon K Z en de jonge hengst Big Stars Boy KB Z x What a Kashmir K x Diamant de Semilly x Poydor x Pakt , als 5e gehuldigd tijdens het Z Festival Lanaken 23 juli 2021.  Van de 73 aangemelde hengstveulens werden er door de internationale juryleden, Heinz Meijer, Floris van Leuken en Luc Tilleman, 10 aangewezen voor de kampioenskeuring. Ook Big Challenge K Z werd uitgenodigd; samen met de hengstveulens van de bewezen verervers 2x Chacco Blue, 2x Aganix du Seigneur Z, Cicero Z,  Cornet Obolensky, Halifax van het Kluizenbos, Chaclot en Conthargos. Klik hier voor de uitslagen – hieronder video opname in Lanaken.

klik hier voor alle uitslagen