Big Star – Taloubet – Rio 2016.

Big Star en Taloubet Z finale showjumping Olympische Spelen Rio 2016.

De Olympische Spelen gaan dit jaar niet door, maar met een terugblik naar de finale van de Olympische Spelen Rio 2016 blijft het genieten, van mooie Show jumping sport met video’s van Big Star en Taloubet. Cees Klaver was er bij en dacht dat de fantastische springende Taloubet de meeste kans maakte, maar misschien door zijn barrage om het brons van het landenteam van Duitsland lukte dat niet. Peter v Pinxteren twitterde in Rio 2016: Gaat het 4 jaar na Londen dan alsnog gebeuren? Nick Skelton en Big Star blijven als eerste dubbel nul en zijn kanshebber in event. barrage. De zevende Olympische Spelen van Nick Skelton (58) hebben verdiend de individuele gouden plak opgeleverd, na eerder 4 jaar terug in London (link naar 2012) de gouden plak met het landenteam van Engeland te hebben gewonnen, met het beste paard wat hij ooit heeft bereden.
1A video klik hier facebook link naar Story Nick Skelton
1e video klik hier Big Star – Nick Skelton wins show jumping gold
2e video klik hier Big Star – Nick Skelton – Individual Final Round B
3e video klik hier Taloubet – Christian Ahlmann – Individual Final Round A
4e video klik hier Taloubet – Christian Ahlmann – Team Jump Off
of klik hieronder 2x op video naar you tube