Jazz de Coquerie

With the orange button (see above) *Translate* all information into English and many more languages etc.etc.

  • Jazz de Coquerie (Billy du Lys x Quidam de Revel x Quastor)  is als veelbelovende jonge hengst verkocht voor 450.000,00 euro  aan de Olympische rider: RAMZY AL DUHAMI, THE VETERAN SHOW JUMPER OF THE KINGDOM OF SAUDI ARABIA. Jazz de Coquerie is een kleinzoon van  Grand Veneur, komt uit een moeder van de legendarische Quidam de Revel, liep zelf met Ramzy al Duhami internationaal in de sport 1,40 en 1,50 parcoursen,  maar moest door een oogblessure zijn sportcarrière vroegtijdig beëindigen.
  • Jazz de Coquerie komt uit een fantastische sport moederlijn; zijn grootmoeder Leutteuze II (v. QUASTOR),  is stammoeder van de hengst Hello Vincent, v CONSUL DL VIE Z  die in Frankrijk geboren werd onder de naam Coquin de Coquerie Z  en komt met Scott Brass uit op het hoogste niveau.  De Fransman  Kevin Staut, met de ruin UGANO DE COQUERIE v. INDOCTRO 1,60m Spr. Darragh KENNY (IRL) met  de ruin TEAM DE COQUERIE v. HEARTBREAKER 1,60m Spr. De merrie AICHA DE COQUERIE  v. COROFINO I met Damien de Cambord uit Frankrijk 1.60 Spr. De hengst SIROCO DE COQUERIE v. QUERLYBET HERO 1,60m Spr. met Alexis GAUTIER (FRA) De ruin  PRIAM DES PEUPLIERS v. EROS PLATIERE 1,60m Spr met Farid Amanza (Mar). Bovengenoemde GRAND PRIX SHOWJUMPERS  komen uit de zelfde moederlijn als Jazz de Coquerie
  • Ook  in de vaderlijn zien we raakvlakken van de interressante gefokte hengsten Jazz de Coquerie en Top vererver Diamant de Semilly. Hun beider grootvader is de top springvererver Grand Veneur, zijn zonen Le Tot de Semilly is de vader van Diamant de Semilly en zoon Billy du Lys is de vader van Jazz de Coquerie. Beide hengsten hebben ook het springbloed van de Grand Prix hengst Elf III (Ibrahim) in hun genen. De hengsten Quidam de Revel; Jalisco B, Alme en Quastor, zijn ook nazaten van de allerbeste Franse springvererver Ibrahim.
  • Jazz de Coquerie wordt door Cees Klaver ingezet voor de dekdienst en geeft zijn maat en zijn springgenen door  aan zijn kinderen. Zoekt u nakomelingen uit een internationale moeder en vaderlijn, met bewezen spinggenen in de volgende generatie,  bel Cees Klaver zijn  telefoon is +31651416161 of mail naar stalklaver@horsevideo.nl.

Video Jazz de Coquerie in 2004 te Valkenswaard bij Jan Tops en Jazz de Coquerie van – sport paard – dekhengst – vader paard


Kijk hieronder naar video opname van beide hengsten en zie de overeenkomsten in het springen.

Archives

Translate »