Big Star – Nick Skelton winnaar Grand Prix van het Winter Equestrian Festival

De Grand Prix van het Winter Equestrian Festival was deze week opnieuw prooi voor Nick Skelton en Big Star (KWPN, Quick Star x Nimmerdor). Ze versloegen daarmee Cian O’Connor (Ierland) met KEC Alligator Alley (Aldatus Z x Clover Hill) en David McPherson (Engeland) met Chamberlain Z (Chellano Z x Peter Pan) in een barrage die slechts uit drie combinaties bestond. Het parcours werd ontworpen en gebouwd door Michel Vaillancourt, aldus Woods Media. Van de 45 combinaties bleven er slechts drie foutloos na de eerste ronde. Alleen Nick Skelton en Big Star wisten zowel in de eerste manche als de barrage foutloos te blijven en werden dus terecht eerste. Cian O’Connor kwam ook erg dichtbij de overwinning, maar kreeg een balk op de allerlaatste hindernis en zag daarmee de overwinning aan zijn neus voorbij gaan.