KWPN stalbezoek Stal Klaver door de inspecteurs Henk Dirksen en Arnold Kootstra

KWPN stalbezoek Stal Klaver door de inspecteurs Henk Dirksen en Arnold Kootstra, mannen van de werkvloer, die weten waar ze over praten. Positief en opbouwend commentaar over de jonge goedgekeurde Zangersheide hengst Big Star Junior, foktechnisch heel interessant gefokte hengst die zich na het vorige stalbezoek in 2011 goed verder heeft ontwikkeld en nu een schofthoogte heeft van 1,69, vertoont veel bloed, en lijkt op een volbloed met spring genen. Over de 15 jarige ggk S. F. hengst Jazz de Coquerie van Stal Klaver, zeiden Henk en Arnold, interessant gefokt springpaard en zijn veulens uit zijn eerste jaargang zijn goed ontwikkeld en gezien zijn leeftijd erg goed bewaard is gebleven. Nakomelingen van deze hengsten krijgen een register A pedigree bij inschrijving in het stamboek van het KWPN.