Oorkonde voor Cees Klaver tijdens de centrale keuring van het KWPN Noord Holland

With the orange button (see above) *Translate* all information into English and many more languages etc.etc.
Tijdens de centrale keuring van het KWPN in Middenbeemster werd Cees Klaver door de voorzitter Dhr. Edwin Lammerse gehuldigd en in het zonnentje gezet voor de unieke situatie dat hij maar liefst 3 paarden heeft gefokt die in Brazilië gaan deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio!! Big Star, Taloubet K Z en Taloubetdarco K Z zijn genomineerd en geselecteerd voor de Olympische spelen in Rio ( Brazilië ) Dit is een uitzonderlijke prestatie, waar het KWPN van NH Cees voor wilde bedanken. Wij zijn trots dat Noord Holland dergelijke topfokkers in haar midden heeft aldus de voorzitter. Cees ontving een prachtige oorkonde met daarop de namen van zijn paarden.