1e achterkleinzoon van Olympisch kampioen Big Star geboren in de stallen van Cees Klaver.

Tijdens de Olympische Spelen van Rio 2016 werd de 4 generatie’s hengsten op rij gefokt door Cees Klaver uit het Noordhollandse Schoorl geboren. Vader van het 18 agustus geboren hengstveulen, is de kleinzoon van Big Star, de zeer getalenteerde 4 jarige hengst High Big Andi K, die weer de zoon is van Big Star Junior, de goedgekeurde zoon van Big Star. Ook moeder Zester K en haar vader Taloubet KZ, (halfbroer van Big Star Junior), zijn geboren in de stallen van Cees Klaver. Zester K is de halfzuster van de (1,60 merrie) Naomie (v. Concorde) die onder Maikel van der Vleuten op het hooogste niveau uitkomt. Haar moeder is de elite sport prestatie merrie (1,35 spr ) Esther (v. Nimmerdor). Verwant in de moederlijn is de ggk Rhein hengst Polany (v. Polydor), de ruin (1,55 Spr) Gepetto (v. Goldstrand), de ggk Westf Grand Prix hengst Caracol (v. Cartusch), de ggk Holsteiner (1,60 Spr) hengst Adelfos (v. Athlet Z) en de ggk Rhein hengsten Neumond (v. Nimmerdor) , Goodyear (v. Goodwill)
Vier generaties hengsten geboren in Schoorl

     • 1e Big Star
     • 2e Big Star Jr KZ
     • 3e High Big Andi K
     • 4e Le Roi Grand Andy K