Big Star Jr KZ – Michael Greeve winnen na spannende barrage CSI 3* 1,50 m Opglabbeek

In de 1,50m-hoge Grand Prixkwalificatie van Opglabbeek in het Sentower Park wist Michael Greeve vanavond eerste te worden met Big Star Jr KZ (Big Star). Het duo raasde naar de finish in 34,02 seconden, een miniscule 0,01 seconde sneller dan de Belg Pieter Clemens en Silberrose (Stakkato Gold). De Fransman Gregory Cottard kon met Urhelia Lutterbach (Helios de la Cour) de derde plaats in de wacht slepen in 34,09 seconden.
Lisa Nooren greep in het zadel van VDL Groep Centora de Wallyro (Dobel’s Cento) plaats vier. In 34,16 seconden was ze nog geen kwart seconde sneller dan landgenoot Patrick Lemmen en Eline Maria M (Diamant de Semilly).

Frank Schuttert kon met Blind Date 31 (Sandro Boy) een mooie negende plaats pakken. Stefanie van den Brink en Van Schijndel’s Belle (Caspar) eindigden bovendien nog in de prijzen op plaats 15. video van de winnende barrage te vinden op de website van Stal Klaver