Big Star Jr KZ nr 1 Hippomundu Power Ranking leeftijd categorie 8-12 jaar

With the orange button (see above) *Translate* all information into English and many more languages etc.etc.
De Hippomundo “Power Value” Ranking.

Er bestaan verschillende manieren om de invloed van een dekhengst te berekenen: prijzengeld van alle nakomelingen, gemiddelde prijzengeld van de nakomelingen, winstpercentage van de nakomelingen, … Hippomundo lanceert de Hippomundo Power Value waarin het niveau van alle nakomelingen wordt berekend.
In de leeftijd categorie van 8 -12 jaar scoort de door Cees Klaver gefokte hengst Big Star Jr K Z ( Big Star x Krista), met een minimum van 25 nakomelingen in de leeftijd van 5-8 jaar, de beste internationale resultaten de eerste plaats.

Voor meer info over nakomelingen van Big Star Jr K Z belt u met Cees Klaver telefoon +31651446161 of mail naar  stalklaver@horsevideo.nl