Skelton wint vier prijzen op Showjumping Awards

Nick Skelton mocht afgelopen week bij de uitreiking van de British Showjumping Awards maar liefst vier eervolle prijzen in ontvangst nemen. Skelton won onder andere de titel Ruiter van het Jaar. Hoewel de topruiter zelf niet aanwezig was liet hij zijn dankbaarheid door middel van een filmpje blijken.

Naast ‘Ruiter van het Jaar’ mag hij zich met Big Star (v. Quick Star) ook Internationale combinatie van het Jaar en Persoonlijkheid van het Jaar noemen. Naast deze drie awards kreeg de ruiter ook nog een speciale award voor het leveren van een unieke prestatie in de sport. Skelton was tijdens de ceremonie in Rio, maar liet zien blij te zijn met de prijzen.

Ben Maher mocht tijdens hetzelfde gala dankzij Tripple XIII (v. Namelus R.) de Breeders award in ontvangst nemen. De award voor het leveren van een unieke prestatie werd tevens uitgereikt aan Scott Brash, Peter Charles, Ben Maher, Lord en Lady Harris, Lord and Lady Kirkham, Tara Charles, Olga Whit, Emma en Philips, Beverley Widdowson, Rob Hoekstra en Di Lampard.

Bron: Horses / Worldofshowjumping