De door Cees Klaver gefokte Taloubet K tweede in de Grand Prix van Wiesbaden

De door Cees Klaver op jonge leeftijd verkochte hengst Taloubet K (v. Galoubet) behaalde met Christian Ahlmann een mooie tweede plaats in de Grandprix (1,60) over 2 ronden in WIESBADEN.
1e werd de merrie NOBLESSE DES TESS een nakomeling van de hengst Cumano, waarvan Cees Klaver en Ton Vullers het 1e Nederlandse ICSI merrie veulen met de naam We Did It Z hebben gefokt uit de achttienjarige merrie Parabel van Cees Klaver. De dochter van Animo, die ooit tweede werd in de Grote Prijs van Amsterdam, bleek vorig jaar niet drachtig te krijgen op de reguliere wijze. Na winning van eicellen bij haar werd een geschikte eicel geïnsemineerd met één zaadcel van Cumano (v. Cassini I). De wereldkampioen van 2006 staat bekend als erkend vererver, maar is zo goed als onvruchtbaar. Er werd zelfs nog nooit een veulen geboren uit diepvriessperma van hem. Via ICSI bleek dit dus wel mogelijk.